Primera edició del MdT BCN

P1050354El passat mes de maig es va inaugurar la primera edició del Mercat de Tecnologia de Barcelona a l’EUSS, recuperant l’esperit de l’antic MercaTec. El Mercat de Tecnologia de Barcelona s’inscriu a la xarxa de Mercats de Tecnologia que se celebra en diversos indrets de Catalunya i es troba dins d’una nova proposta la xarxa MdT fent pinya amb les seus de Lleida, Terrassa i Vic amb més anys d’experiència i rodatge.

Va ser un primer assaig molt enriquidor on van poder participar uns 80 alumnes d’ESO i uns 15 professors de Tecnologia d’ESO i Batxillerat. Durant la trobada es van exposar els seus projectes i es va fer un Workshop ADD exclusiu per a professors de tecnologia.

Al Mercat, l’alumnat de secundària va presentar projectes imaginats realitzats per ells mateixos que, amb l’ajut dels seus professors, es van mostrar al públic visitant. L’objectiu era fer una tribuna oberta per a presentar i fomentar la creativitat tecnològica i incrementar les vocacions tècniques i científiques dels estudiants, que esdevindran els enginyers i científics del demà.

La voluntat de l’EUSS és la de contribuir a establir un punt de trobada entre alumnat, professorat i societat en general, i donar a conèixer la creativitat tecnològica que es desplega cada dia a les aules d’arreu de Catalunya.