Nova jornada de Portes Obertes a l’EUSS

El passat diumenge 22 de febrer pel matí l’EUSS va obrir les seves portes per a que futurs alumnes i els seus familiars poguessin tenir un primer contacte amb els laboratoris docents i professors del nostre centre universitari.

P1090636

En aquesta jornada els laboratoris de Mecànica, d’Automàtica i Robòtica (Aula ABB) i de Màquines Elèctriques, es van “vestir de gala” per poder donar a conèixer tot el seu potencial en equipaments docents.

P1090662

Destacar que el laboratori d’Automàtica i Robòtica (Aula ABB) va estrenar un pòster informativa amb totes les maquetes didàctiques i docents operatives.

201502_AE14-Cartell_v2

Dins de la jornada també hi ha una sessió informativa on es van presentar tota l’oferta d’estudis de graus d’enginyeria que oferin i també es va explicar el com ho fem amb el nostre mètode “Engineering by doing“.

P1090675