L’EUSS celebra una nova Jornada de Portes Obertes

L’EUSS va celebrar el passat 22 de febrer una nova jornada de portes obertes. L’objectiu d’aquesta jornada és que els futurs estudiants puguin tenir un primer contacte amb els laboratoris docents i amb el professorat del centre universitari.

FOTO6Els assistents van poder comprovar de primera mà, entre altres aspectes, el potencial dels laboratoris de Mecànica, d’Automàtica i Robòtica (Aula ABB) i de Màquines Elèctriques.

A més, el laboratori d’Automàtica i Robòtica (Aula ABB) va estrenar un pòster informativa amb totes les maquetes didàctiques i docents operatives.

Dins de la jornada també hi ha una sessió informativa on es van presentar tota l’oferta d’estudis de graus d’enginyeria que s’ofereixen i també es va explicar la metodologia de l’ Engineering by doing.

FOTO_6BIS