Èxit rotund de la darrera First Lego League

El cap de setmana del 14 i 15 de Febrer, l’EUSS va organitzar a Salesians d’Horta la seva 3a edició de la FIRST LEGO League Barcelona, la 9a edició a la ciutat d’aquest torneig de Robòtica Educativa que combina ciència, tecnologia i valors al voltant d’un mateix repte per a tots els equips FLL.

FOTO7La FLLBCN va acollir a 62 equips dels 64 possibles (32 per jornada) dels més de 1.000 equips FLL i 5.000 participants de tota Espanya, que van posar a prova el seu talent investigador per fer front al desafiament World Class. També van presentar les seves propostes de solucions per millorar el seu aprenentatge i com els agradaria ser educats en un futur. Durant cada jornada hi havia 16 premis, dels quals 3 de cada jornada van passar a la Gran Final FLL que aquest any va tenir lloc a Tenerife el passat diumenge 22 de març.

En aquesta edició, l’organització ha introduït una innovació i ha fet pujar a tots els entrenadors dels equips FLL per retre’ls un petit homenatge just abans d’entregar el premi al millor entrenador.

FOTO_7BISLa FLL és avui una realitat consolidada al nostre país, gràcies a l’esforç d’una àmplia base de voluntariat, als joves i a les seves famílies, i també gràcies al reconeixement institucional i social que acompanya a la FLL en cada edició.

Entre participants, públic, organitzadors i mitjans de comunicació, es calcula que l’assistència va ser d’unes 2.000 persones.