Certificació Top Employer España 2015 per a SEAT

El passat 10 de febrer SEAT va rebre la certificació Top Employers Espanya 2015, que confirma que és una de les millors empreses del país per treballar. SEAT ha aconseguit l’acreditació després de superar una exhaustiva anàlisi de Top Employers Institute, una organització que des de 1991 certifica de manera global les excel·lents condicions que les empreses creen per als seus treballadors; i d’aquesta manera, es converteix en el primer i únic fabricant d’automòbils que ostenta aquest certificat a Espanya.

Us posem l’enllaç a la seva notícia

SEAT Top Employer 2015
Aprofitem aquest post per informar sobre les xarxes socials de Recursos Humans de SEAT

Des de l’EUSS volem felicitar a SEAT pel seu merescut reconeixement i volem afegir que en els últims cinc anys, l’EUSS ha establert 102 convenis de cooperació educativa amb SEAT, segons dades del nostre Servei d’Ocupació i Inserció Professional (SOIP).