Nodrida presència EUSS al circuit de Catalunya

El cap de setmana del 10 al 12 de juliol l’EUSS va estar present al Circuit de Catalunya per dues activitats vinculades al món del motor. Una d’elles més acadèmica i l’altra més lúdica, però totes dues amb un clar esperit competitiu.
P1590214

L’EUSS per mitjà d’un equip de tres estudiants: Jordi Salinas, estudiant de grau d’Enginyeria Mecànica; i Ignasi Torres i Raul Llaves, estudiants de Màster en Direcció i Organització Industrial, però ambdos Alumni també del grau d’Enginyeria Mecànica, van participar en una nova edició de la Smart Moto Challenge. L’apartat on van concòrrer va ser el de Technical Challenge, on havien de donar la millor solució a un problema plantejat per una empresa que fabrica motos elèctriques. Els seus tutors de projectes han estat els professors Dr. Pablo Sevilla, Josep Fontana i Xavier Gallardo.
P1580923

L’altra activitat que es desenvolupava al circuit durant aquells dies eren les “24 hores de motociclisme de Catalunya” i curiosament també hi havia un Alumni participant. Es tractava de l’Andreu Esteve que ens va informar de la seva nova participació en aquesta mítica competició, amb l’ Equip Folch Endurance de Reus amb els que van aconseguir una 3era posició de la General i 1ers de la categoria O-SBK. També ens va facilitar un enllaç apareguda a la web SoloMoto (http://solomoto.es/1/el-yamalube-folch-endurance-campeon-por-novena-vez-de-las-24-horas-de-catalunya).

ORT6520
Malauradament ambdues parts desconeixien la participació de l’altra i no van poder fer una foto de conjunt.