Sessions d’acollida de nous estudiants i dies de matriculació

Al llarg d’aquesta darrera quinzena del mes de juliol, com ja és habitual i normal en aquestes dates, l’EUSS acull als seus nous estudiants provinents molts d’ells per haver superat les PAU o per haver finalitzat algun CFGS, i també és el moment de matricular aquells estudiants que ja estaven a l’EUSS fent algun dels nostres graus d’enginyeries industrials.

P1100556

Les sessions d’acollida van tenir lloc el dilluns 13 de juliol, en doble torn de matí i de tarda, igual que les opcions que s’ofereixen per estudiar. Aprofitant que els nous estudiants estaven a l’EUSS i no es podia matricular fins l’endemà es van avançar qüestions com ara la “Verificació de la Documentació” que cal aportar de cara a facilitar el moment de la matrícula i poder aconseguir aquell document pendent…

IMG_20150713_104529

Aquest any com a novetat molts dels estudiants de l’EUSS que continuen els seus estudis han pogut fer automatricula per Internet sense necessitat de venir a l’escola per fer aquesta tasca. A banda del personal de Gestió Acadèmica, i altres membres del PAS que els han reforçat, també s’ha comptat amb tres alumnes de l’EUSS per atendre trucades telefòniques amb els possibles dubtes d’aquells que feien la matrícula des de casa.

P1100593