Trobada d’universitaris sobre “Silenci i interioritat”

Dels dies 15 al 17 d’abril va tenir lloc una trobada per a joves universitaris d’entre 19 i 25 anys a la casa de Martí-Codolar. A la trobada varen assistir nou  joves universitaris, sis nois i tres noies.

Una trobada espiritual amb quatre objectius bàsics:

  • trobar-se un amb si mateix.
  • tenir cura de la pròpia vida interior.
  • respirar a fons.
  • treballar la dimensió transcendent.

Com animadors van estar el Joan Codina i Giol, salesià encarregat de la Casa Martí Codolar i professor de teologia, i l’Alexandre Damians i Belart, salesià coordinador de pastoral del centre universitari d’Enginyeria EUSS de Sarrià (UAB). 13015428_10208374021921972_5487411395184718395_n

A continuació podeu llegir les impressions dels participants:

La meva experiència a Martí-Codolar va ser d’allò més enriquidora. Vàrem estar 48 hores al recinte dels Salesians fent diferents activitats, tant grupals com individuals. Des de meditació i contemplació fins a partits de futbol. L’hospitalitat molt bona i el menjar excepcional. L’experiència és recomanable 100%. Per a molts se’ns va fer curt i hauríem desitjat que fossin més dies, però vam marxar amb molt bon gust de boca. Aprofito per agrair l’oportunitat brindada per Alexandre Damians. JRR

Us deixem aquí  l’experiència narrada per un altre dels joves.