Acte de Graduació de la 20a promoció d’Alumni de l’EUSS

La 20a promoció d’Enginyers de l’EUSS i la 8a de Màster de l’EUSS van celebrar el seu acte de Graduació el passat dijous 17 de novembre a la tarda. La promoció estava formada per un total de 128 estudiants, amb 104 provinents de les diferents especialitats dels graus d’enginyeries industrials (3 d’ells amb dos diplomes per haver fet una simultaneïtat) i 24 de màster.img_20161117_182147

Els graduats havien estat convocats abans de l’acte acadèmic per assistir a un comiat per part del coordinador de Pastoral i del rble. d’Alumni, i rebre la insígnia d’Antic Alumne i un llibre amb la biografia de Don Bosco. Posteriorment han anat a fer-se la foto de conjunt amb tots els membres presents de la promoció.img_5124

El director de l’EUSS, Dr. Andreu Moreno, va conduir l’acte acadèmic, i va donar la paraula al responsable d’Alumni, el professor Joan Yebras, que va explicar breument la tasca encomanada i els objectius proposats, i les accions ja desenvolupades al projecte de Burkina Faso. El padrí de la 20a promoció va ser el professor de Salesians de Sarrià, José Manuel Alcántara, que va ser Alumni de l’EUSS, com a enginyer tècnic industrial en mecànica, també va fer el Màster en Direcció d’Empreses Industrials i la retitulació a grau d’enginyeria en Mecànica; i també ha estat professor d’alguna assignatura del grau de Mecànica.

Durant l’acte, presentat pel director de l’escola, Dr. Andreu Moreno, es va fer el lliurament d’un record al personal de l’EUSS. En aquesta ocasió va ser pel David Poyatos, del PAS. Tot seguit es va fer l’entrega de diplomes a tots els graduats.img_520320161117_graduacio_vguardonats-01_premisPosteriormet, es va procedir al lliurament de premis als alumnes amb millors qualificacions de l’EUSS, Francisco Javier Álvarez Tomé (premi al millor TFG), Laia Serra Vilaseca (millor TFG d’emprenedoria), María Llorca Bondía (premi al millor expedient dels graus), i Ignacio Javier Presa Rosso (millor expedient del màster).

20161117_graduacio_vguardonats-mencionsAquest any com a novetat, també hi va haver una menció especial per a tots els millors expedients de cada especialitat, i van ser: la María Llorca Bondía (GEIA), en Pere Gil Alba (GME) i en Xavier Mezquíriz (GOI). I la María Llorca Bondía en representació de tota la promoció va adreçar unes paraules d’agraïment en nom de tots els graduats.

img_5160

L’acte va finalitzar amb un missatge de cloenda per part del vicepresident de la Fundació Rinaldi, el P. Jordi Latorre Castillo, i el Sr. Josep Ribas, subdirector general d’Universitats, del Dept. d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Aquest ha estat el segon any que l’acte s’ha desenvolupat en un espai diferent de l’habitual de l’auditori per poder cobrir tota la capacitat de públic, i s’ha tornat al Santuari de Maria Auxiliadora de la parròquia dels Salesians de Sarrià. Va ser un marc incomparable donada la bellesa de l’edifici que és obra de l’arquitecte Enric Sagnier i Villavecchia, deixeble de l’Antoni Gaudí.img_5192

La música en directe va anar a càrrec del grup “Àtic 4a” que amb la Laia Marquès al piano i les veus de l’Alba Pizà i l’Anna Bohigas ens van acompanyar interpretant diverses peces.