El “Bon dia” com a mitjà de debat a l’aula

El “Bon dia” forma part d’una de les activitats plantejades en el projecte universitari de l’EUSS. “L’EUSS, un projecte universitari amb carisma salesià”.

En el primer semestre el “Bon dia” es va treballar en les assignatures d’informàtica de primer; Teoria de circuits i enginyeria elèctrica; i Tecnologia elèctrica i electrònica de segon. Macroeconomia, Electrotècnia i Ampliació expressió gràfica de tercer curs.

Les temàtiques abordades varen ser: Esforç i Dedicació; La «Veritat» – ciència i opinió; «Actitud»… envers els altres; ¿Qué causa el hambre?; Com ens afecten les Xarxes Socials?

La planificació del segon semestre: en les assignatures d’enginyeria mediambiental de primer; Ciència i tecnologia de materials; i Tecnologia de la informació i les comunicacions de segon. Mètodes quantitatius avançats; Informàtica industrial i comunicacions; Disseny de màquines i mecanismes; i Línies elèctriques de tercer.

Les temàtiques: “El Pensamiento de Zygmunt Bauman” (març); I jo què hi pinto? Afecta el que faci? Puc fer quelcom que m’agradi per regenerar o sanar l’entorn? (març).

El “Bon dia” del passat mes d’abril es va treballar un article en què es parlava de la forma en què les noves tecnologies han canviat la manera de comunicar-se. Una lectura prou interessant: La Guru digital que defensa el cara a cara.

Quinzenalment l’EUSS publicarà els “Bon dia” que es vagin treballant a classe.