Recepció oficial de la FLL catalana per part de la Generalitat de Catalunya

El passat dilluns dia 19 de juny el Saló Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya es va omplir de canalla amb vocacions científico-tecnològiques. Per segon any es va reconèixer la tasca que des de la FIRST LEGO League es porta a terme per fomentar aquestes vocacions cap a la ciència i la tecnologia tot jugant i aprenent amb el repte mundial de cada curs, que per aquesta temporada havia estat l’Animal Allies. Els grans homenatjats van ser els equips convidats, ja que són els que han participat en algun dels 11 tornejos dels vuit socis organitzadors, com ara l’EUSS enginyeria com a organitzador de dos esdeveniments #FLLBCN_EUSS. També va haver-hi l’agraïment als organitzadors i a les empreses patrocinadores i institucions esponsoritzadores.

Foto de grup

L’acte va estar presidit per l’Hble. Sra. Neus Munté, consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, que va estar acompanyada a la taula pel Sr. Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital del govern de Catalunya; i pel Sr. Ricard Huguet, president de la Fundació Scientia. També hi van assistir personalitats i entitats vinculades al món de la innovació, la ciència i la tecnologia. 

En César Latorre i en Joan Ramon Molero van assistir-hi per part de l’EUSS com a membres de l’organització de la FLLBCN.