Nou LaborEUSS pels Explainers del CosmoCaixa

El dimarts 7 de novembre, a la tarda, es va desenvolupar la primera sessió de formació LaborEUSS per aquest col·lectiu. Al llarg de la sessió, els assistents van poder comprovar de primera mà com es fa el modelatge d’una peça, i els funciona un laboratori de resistència de materials. Qui s’encarrega de fer la sessió pràctica divulgativa són estudiants de l’EUSS de 3r i 4t d’Enginyeria Mecànica que realitzen una pràctica per donar a conèixer el funcionament del laboratori i els seus equipaments.

 

En aquesta ocasió ens han acompanyat 20 explainers, sobretot de 4t d’ESO, i també alguns de 1r i 2n de Batxillerat de les següents escoles: Vedruna Gràcia, Institut Barcelona Congrés, Salesians de Sarrià – Escola Professional, Secretari Coloma, Escola Projecte, Els Arcs, Padre Damián – Sagrados Corazones, Virolai, Costa i Llobera, La Sedeta i Col·legi Jesús Maria.

 

L’espai CosmoCaixa manté la confiança en l’EUSS per a complementar la formació dels seus ‘explainers’. L’escola d’enginyeria continua formant part de l’equip de formadors externs dels adolescents que expliquen la ciència dins de l’espai CosmoCaixa, i farà una sessió trimestral pels nous membres de l’equip ‘explainers’ que s’anirà incorporant al llarg del curs.