Formalització dels convenis amb CIRCUTOR i amb l’EUSS MotorSport

El passat 13 de febrer es va formalitzar el conveni de col·laboració amb l’empresa CIRCUTOR. L’empresa va cedir a l’EUSS uns equips d’alta gamma relacionats amb el camp de les energies renovables. Van signar l’acord el president de CIRCUTOR, el Sr. Ramon Comellas, i el director de l’EUSS, el Sr. Andreu Moreno. També van estar presents les persones que han contribuït a fer possible aquest conveni: el director de màrqueting de CIRCUTOR, el Sr. Bernat García, i els representants de l’EUSS Àngel Borrell, J. Víctor Gallardo i Carlos Ortega. Aquest conveni farà possible la instal·lació d’una planta fotovoltaica de 4,0 kW que servirà com a laboratori d’assaig per als estudiants de l’EUSS.

D’altra banda, també en el marc de les col·laboracions i de forma anterior, el dia 20 de desembre es va signar el conveni entre l’EUSS i l’equip EUSS MotorSport, per la seva participació en la propera edició del #FormulaStudent.

A continuació es detallen els acords que es van signar:

  • Acords marc: col·laborar en les activitats de MotorSport per fer créixer els futurs enginyers de l’EUSS, aportant-los coneixement en aquest àmbit tecnològic, així com fomentar la innovació i el desenvolupament sostenible de la tecnologia. Impulsar un programa conjunt d’actuacions on s’emmarqui la mútua col·laboració de l’EUSS i MotorSport.
  • Acords annexats: fer ús de les instal·lacions de l’EUSS, així com dels equipaments dels laboratoris i aules. Facilitar l’accés a revistes especialitzades i poder atendre a empreses i mitjans a l’EUSS. Fomentar la comunicació recíprocament, fent ús d’ambdues marques sempre que sigui possible.