Formació FISa a Torí 2018

Del 7 al 13 de juliol, els professors Àngel Borrell, Víctor Martínez i Elena Bartolomé van participar en la darrera part de la formació FISa (Formació d’Identitat Salesiana – Aprofundida).

La trobada va comptar amb 50 participants: treballadors de diverses Escoles Salesianes de Primària i Secundària, Cicles Formatius, Universitat i Plataformes Salesianes (PES) en diversos emplaçaments arreu de Catalunya (Ripoll, Girona, Sant Boi, Terrassa, Sabadell, Sant Vicenç, Badalona i Mataró. De Barcelona; Sarrià, Horta, Ciutat Meridiana i la Mina. A més s’hi van afegir altres persones que participen com a voluntàries en diversos grups relacionats amb la família Salesiana, com ara Catequistes, voluntaris de l’associació “Vols”, monitors de campaments, etc).

El contacte amb els llocs viscuts per Don Bosco i l’ambient de la trobada els va permetre contextualitzar i entendre millor els valors pedagògics i el carisma del projecte salesià. Així, durant aquesta trobada, van continuar intercanviant experiències amb els altres participants, constatant que tots ells, tot i venir de realitats diferents, compartien uns valors i una manera de fer comuns.