L’EUSS participa en l’iniciativa, Robotics FlagShip

La Comissió Europea va sol·licitar a la comunitat científica la preparació d’unes accions de coordinació i suport (CSA) per la presentació d’iniciatives en la que investigadors de diferents àmbits han de proposar una línia de treball futura. L’objectiu final és focalitzar els esforços en alguna temàtica que sigui interessant per Europa, això donarà pas a tot un conjunt de nous projectes europeus que perseguiran un objectiu comú.

Gràcies al suport del Col·legi d’Enginyers, la Caixa d’Enginyers i l’Ajuntament de Barcelona, l’EUSS participa en aquesta iniciativa (FlagShip) que focalitza els esforços en el món de la robòtica. Aquesta acció és coordinada per la professora Cecilia Laschi de la Scuola Superiore Sant’Anna de Pisa (SSSA) i ha superat la primera fase de selecció.

En aquesta proposta hi participen 802 investigadors de tota Europa, dels quals 8 són investigadors de l’EUSS: Elena Bartolomé, Ulises Diego, Raül Fernández, Xavier Gallardo, Joan Ramon Molero, Llorenç Servera, Pablo Sevilla i Jesús Sols.