Classificant pel “Gran Recapte” del 2018

Un grup de 24 persones de l’EUSS, entre estudiants de 4t d’Enginyeria d’Organització Industrial i del Màster DEI, PAS i PDI; van estar donant un cop de mà fent de Voluntaris a la Classificació dels aliments recollits pel Banc d’Aliments en la seva acció anual del “Gran Recapte”.

Va ser durant la tarda del dilluns 3 de desembre, en un torn per a empreses i universitats, de 17 a 20 h. Els estudiants acompanyats de professors i PAS van fer #CampanaSolidaria donat que la proposta era “saltar-se” les classes per fer de voluntaris. Amb aquesta activitat els estudiants han viscut com és una zona de classificació i picking, i han vist com es desenvolupen les operacions en una acció d’aquestes característiques.

També cal destacar que 2 estudiants més, de “Mobilitat in” des de Mèxic, van estar fent tasques de voluntàries recollint aliments en un supermercat perquè el dilluns no podien donar un cop de mà.
El “Gran Recapte” ha centralitzat novament les seves operacions en un magatzem cedit a la Zona Franca. És una nau al carrer D, 52-54, i els voluntaris són sempre benvinguts. Si algú s’anima, podeu consultar la seva plana web.