Ressò als mitjans i mostres d’agraïment

La FLLBCN_EUSS, s’ha fet ressò en alguns mitjans de comunicació com a “L’Independent de Badalona”. L’equip de l’Institut Eugeni D’Ors de Badalona va guanyar un premi pel projecte de vestimenta espacial.


També al “Tot Sant Cugat”. L’equip de l’Institut Arnau Cadell de Valldoreix va ser guanyador del primer premi del diumenge 17 de febrer. Aquests estudiants viatjaran a Tenerife per disputar la final que se celebrarà els dies 23 i 24 de març d’enguany.

S’han rebut diferents mostres d’agraïment per part dels equips participants, dels seus entrenadors i de les seves famílies felicitant a l’organització de la FLLBCN_EUSS, que sempre són molt valuoses i satisfactòries. Com les que ha fet la direcció de l’Institut Eugeni d’Ors de Badalona, mitjançant un correu que s’ha rebut recentment:

Volia donar les gràcies (en nom dels alumnes, del claustre de professors, de les famílies i el meu propi) per la jornada del dissabte passat. Els nostres alumnes van gaudir moltíssim, tot estava molt ben organitzat (us felicito!!!) i, a més, amb el premi… ja va ser “total”. No era emoció el que tots vam sentir, era molt més! Vam fer un esforç -a tots els nivells- per presentar el grup d’alumnes a la FLL i no ens va defraudar gens ni mica; l’esforç va valdre molt la pena perquè va ser una jornada molt especial.
En fi, que moltes gràcies per totes les atencions que vau tenir amb nosaltres i, si tot va bé -esperem que sí-, l’any vinent ens tornarem a veure.