Presència al Saló de l’Ensenyament 2019 i Jornada de Portes Obertes a l’EUSS i la UAB

Entre el 20 i el 24 de març es va celebrar una nova edició del Saló de l’Ensenyament, i l’EUSS va tornar a ser-hi present, aquest cop amb un estand propi, l’A121 – Palau 1, representant al món universitari des de les enginyeries industrials. L’EUSS va informar sobre els graus que es poden cursar al centre i del programa de formació “Engineering by doing”. Per donar resposta a tots els dubtes plantejats pels visitants, es va comptar amb un equip d’informadors format per estudiants dels diferents graus que s’imparteixen a l’EUSS. 

Durant el saló hi va haver una novetat en la proposta formativa respecte a d’altres anys: el Grau d’Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica. També es va poder gaudir d’una joia de l’automoció, com és el vehicle Formula Student de l’equip EUSS MotorSport.

Anteriorment, el passat diumenge 24 de febrer l’EUSS va celebrar una nova jornada de portes obertes, d’11 a 14 h. L’objectiu d’aquesta jornada va ser que els futurs estudiants i els seus familiars poguessin tenir un primer contacte amb els laboratoris docents i amb el professorat del centre universitari.

Dins de la jornada, es va celebrar a les 12.30 h una sessió informativa a l’aula AE28 on es presentava tota l’oferta d’estudis de graus d’enginyeries industrials, la importància de treballar en equip, les tutories, els valors humanístics de l’EUSS com Escola Salesiana, etc. Els futurs estudiants interessats van ser presents a les instal·lacions, laboratoris i aules, així com estudiants actuals de l’EUSS que van voler gaudir de la jornada, tots ells acompanyats per les seves respectives famílies.

Dins de la Jornada de Portes Obertes es va estrenar un nou vídeo de la proposta Educativa Salesiana de Sarrià, que resumeix les tres institucions educatives (col·legi Santa Dorotea – Salesianes de Sarrià, Salesians de Sarrià – EUSS), des del punt de vista de l’Elena Martín, una antiga alumna dels altres dos centres i actual estudiant de la nostra Escola. 

Complementàriament, del 5 al 7 de febrer es van celebrar les Jornades de Portes Obertes a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L’EUSS, com a centre adscrit a aquest campus, es va donar a conèixer a les aules 4, 5 i 6 de l’aulari central i dins de les sessions informatives, per orientar als futurs estudiants d’enginyeria.