Graduació de la 23a Promoció de Graduats i Graduades de l’EUSS

El passat dijous 14 de novembre es va celebrar l’acte de graduació de la 23a promoció d’enginyers i enginyeres de l’EUSS. Prop d’un centenar d’alumnes es van graduar en Organització Industrial, Electrònica Industrial i Automàtica, Mecànica, Enginyeria Elèctrica i en el màster en Direcció d’Empreses Industrials.

Els graduats i les graduades van estar convocats abans de l’acte acadèmic per oficialitzar el seu pas d’alumnes a ex-alumnes i rebre la insígnia d’Antic Alumne i un llibre sobre la vida de Don Bosco en mans del Sr. Joan Yebras, responsable d’Alumni. Per la seva part, el Sr. Xavier Brines, coordinador de Pastoral, els hi va voler dedicar unes paraules de comiat.

Enguany, l’acte de graduació es va celebrar a la Sala d’actes dels Salesians de Sarrià que obria les seves portes per primer cop. L’acte va ser conduït pel Dr. Andreu Moreno, director de l’EUSS, i va comptar amb l’assistència del Dr. Ramon Vilanova, director de l’Escola d’Enginyeria i delegat de la UAB a l’EUSS; el Sr. Joaquim Ferrer, Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Orlando González, president el Patronat de la Fundació Rinaldi.

El padrí de la 23a promoció va ser el Sr. Joan Ramon Molero, qui va ser cap del departament de Promoció i Comunicació de l’EUSS fins al passat mes de juliol, el qual va dirigir unes paraules a tots els presents.

Durant l’acte, es va retre homenatge al Sr. Carles Vives, patró de la Fundació Rinaldi entre els anys 1998 i 2018 i padrí de la 22a promoció, que va morir recentment. A més, també es va fer un reconeixement al personal de l’EUSS. En aquesta ocasió, dos professors (el Sr. Javier Cuadra i el Dr. Carlos Luque) i dos membres del personal administratiu (la Sra. Ester Titos i la Sra. Marta del Río) van ser els elegits.

Tot seguit es va fer l’entrega dels diplomes a tots els graduats i graduades, un diploma que acredita l’obtenció dels estudis d’enginyeria. Un cop rebut el títol, es va procedir al lliurament de premis als estudiants amb millors qualificacions:

  • Cristina Lozano va rebre el premi al millor TFG.
  • Carlos Baselga va estar guardonat amb el premi Caixa d’Enginyers al millor TFG d’Emprenedoria.
  • David Doncel, graduat en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, va ser distingit amb el premi Enginyers BCN al millor expedient acadèmic de la 23a promoció, i alhora també van ser-ne mencionats Marta Ruiz, d’Enginyeria en Organització Industrial; Ángel Manuel de Campos Magdalena, d’Enginyeria Elèctrica i Lluís Farnés, d’Enginyeria Mecànica.
  • Nil Soler, graduat en el Màster en Direcció d’Empreses Industrials va rebre el premi d’Asinca que l’acredita com al millor expedient de màster.

L’acte va finalitzar amb la interpretació del “Que tinguem sort” de Lluís Llach i amb un aperitiu per tots els assistents al claustre de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià.

Ja per acabar, només ens queda donar l’enhorabona als graduats i graduades de l’EUSS i donar-los la benvinguda a la família #AlumniEUSS. Podeu veure les fotografies de la graduació en aquest enllaç.