Dos estudiants de l’EUSS entre els participants a la UniRaid

Pep Nogués i Quique Roca-Umbert, estudiants de l’EUSS, han participat en la Uniraid 2020, el rally solidari pel Marroc exclusiu per a estudiants en el que es recorren més de 3.000 km per terres marroquines amb un vehicle de més de 20 anys posat a punt amb recursos propis dels mateixos participants.

A través d’un petit projecte de patrocini, es poden aconseguir convalidar crèdits de les pràctiques universitàries i finançar l’aventura, que suposa una gran inversió per un estudiant. Aquest any, l’EUSS ha patrocinat a l’equip format per Pep Nogués i Quique Roca-Umbert.

Una edició més, el projecte solidari ha consistit a muntar una aula d’informàtica en un poble prop de la serra de l’Atles, anomenat Gourrama. La part solidària és la més important d’aquest projecte, ja que no és una carrera cronometrada, sinó una expedició al Marroc més profund per ajudar a les famílies berbers i apropar-los a la nostra realitat.

Enguany, els dos participants de l’EUSS han guanyat el premi Aventura 2020, que reconeix el seu esperit aventurer per assolir el repte amb un mini 1000 del 1971. Felicitats, Pep i Quique!