El Dr. Keivan Amirbagheri, professor del Departament d’Organització Industrial, es queda a casa

Seguim amb la secció: #joemquedoacasa

Descobreix com el personal de l’EUSS s’adapta a la docència virtual i al teletreball. Avui parlem amb el Dr. Keivan Amirbagheri, professor del Departament d’Organització Industrial, per saber com porta el confinament i les noves mesures que ha adoptat per seguir amb la docència.

– Quines assignatures imparteixes?

Jo imparteixo l’assignatura Mètodes quantitatius avançats per a la gestió pels alumnes de tercer curs del grau d’Enginyeria en Organització Industrial.

– Com has adaptat les teves classes en la docència virtual? Quines eines utilitzes?

Durant el període de la docència virtual, tenim 3 apartats diferents:

Un apartat és el material disponible en EUSSTERNET que els alumnes poden accedir a les transparències, els exercicis, etc.

Per fer les classes, utilitzem el programari meet de google tant en les sessions de classes com les sessions privades per respondre als dubtes dels alumnes.

L’últim apartat són els vídeos dels temes de docència. Paral·lelament amb la docència, he gravat l’explicació de cada tema. Els vídeos estan disponibles al meu canal de Youtube. Així, els alumnes poden revisar els conceptes de cada classe les vegades que vulguin.

– Quin consell donaries als teus alumnes?

Que avancin amb molt ànim i segueixin la instrucció de l’assignatura. Revisar bé tot el material que tenim disponible. D’aquesta manera, l’èxit està garantit.

– Recomana un passatemps per a aquest període de confinament (aficions que es poden fer des de casa, una sèrie, una pel·lícula, un llibre, etc.)

Per descomptat, cada un de nosaltres necessita descansar una mica i desconnectar la seva ment dels negocis del món real. La meva recomanació sempre és una pel·lícula o sèrie, però no tant. Sense cap dubte, si es desitja recarregar les bateries, un episodi de la sèrie “Friends” podria ser una opció fantàstica.