Acord entre l’EUSS i el CIAC per formar part de la seva plataforma de Talent

L’EUSS ha arribat a un acord amb el Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya perquè tot l’alumnat del centre puguin donar-se d’alta a la seva “Plataforma de Talent”.

Aquesta plataforma és un espai de contacte entre estudiants de graus universitaris relacionats amb l’automoció i les empreses del sector. Un lloc des d’on l’alumnat pot fer que el seu perfil sobresurti mostrant els projectes personals on ha participat i unir-se a nous reptes proposats per les empreses adherides.    

Els passos a seguir són molt senzills: en primer lloc, cal sol·licitar l’alta a la pàgina web (https://www.ciac.cat/user/) i, a continuació, registrar-se amb un email del domini campus.euss.org.

La plataforma ofereix diverses activitats que poden ser interessants per l’alumnat. Permet:

  • Crear un perfil professional amb les dades personals de l’usuari o usuària i compartir-hi projectes en els quals s’ha participat (externs o a través de la plataforma). Per exemple, compartir dissenys de xassís de fórmula Student.
  • Participar en els reptes empresarials: Les empreses del clúster llencen periòdicament reptes a l’alumnat per a tenir idees innovadores i poder conèixer els usuaris i usuàries. Es pot participar en els reptes i cada participació queda registrada al perfil. Aquests reptes són molt variats: des de reptes més tècnics a idees boges d’innovació.
  • Participar en projectes empresarials: El clúster coordina projectes conjunts entre empreses del sector: innovació, desenvolupament de producte, etc. Com a estudiants de la plataforma es pot participar en els projectes, assistir a reunions i veure com funciona un projecte real de l’àmbit de l’automoció.

Aquesta iniciativa és fascinant perquè permet conèixer la realitat dels projectes del sector: com funcionen, temes rellevants; i permet participar en reptes interessants. A més, ofereix la possibilitat de tenir un perfil visible per les empreses i diferenciar-se de la resta amb la participació i la difusió dels projectes en què un usuari i usuària en forma part.

No t’ho pensis més! Dóna’t d’alta i descobreix noves oportunitats!