L’EUSS acull la presentació del llibre “Caixes plenes…, o buides” de Núria Vendrell

El divendres 11 de desembre, l’EUSS acollirà la presentació del llibre “Caixes plenes…, o buides” de Núria Vendrell. L’acte tindrà lloc a les 19 h a l’auditori de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià i també es podrà seguir per streaming a través de l’aplicació zoom.

T’imagines què hi ha dins de milers de caixes de seguretat en una cambra cuirassada?

Objectes de valor sentimental, d’aquells per als quals el cost material no té rellevància; coses simbòliques que ens vinculen a experiències perdurables, joies preuades; pactes segellats amb bona fe que acaben en traïció, darreres voluntats amb desig de venjança, estalvis reunits amb molt d’esforç o manllevats sense miraments…. La llista pot ser inesgotable, igual que les raons que ens porten a amagar els nostres secrets i intimitats en llocs blindats, cuirassats, de difícil accés.

Els contes de Caixes plenes…, o buides són lleugers, profunds, senzills, complexos, divertits i al mateix temps transcendents, i tot plegat perquè destil·len valors humans i ens parlen de la condició humana.

Les històries que travessen aquestes pàgines, són el mirall de la vida mateixa passada pel sedàs de la literatura i que interpel·len el que som, amb una força extraordinària.