Oberta la convocatòria dels Premis WONNOW per a dones estudiants de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques

CaixaBank I Microsoft Ibérica convoquen aquest 2021 la quarta edició dels premis WONNOW dirigits a dones estudiants de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, amb l’objectiu d’impulsar l’excel·lència femenina dins d’aquests àmbits.

Amb aquests premis, les entitats convocants pretenen promoure, valorar i estimular l’excel·lència, tant acadèmica com personal, de les dones estudiants universitàries de les àrees abans esmentades, donant visibilitat social a l’esforç, tenacitat i capacitat femenina en aquests camps. També es vol contribuir al foment de les vocacions científiques i tecnològiques en nenes i adolescents.

Els premis són els següents:

  • Un premi monetari de 10.000 euros al millor expedient acadèmic.
  • 10 beques remunerades per treballar 6 mesos a CaixaBank.
  • Programa de mentoring de la mà de Microsoft Ibérica per a totes les guanyadores.

Requisits per participar-hi:

  • Haver superat els 180 primers crèdits d’un grau dels àmbits esmentats i estar matriculada i cursant aquest grau o un màster que doni continuïtat als estudis previs.
  • Que els estudis de grau estiguin aprovats per l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i que figurin en el llistat de graus de les àrees de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques que consta a les bases dels Premis WONNOW 2021.
  • En el cas d’alumnes de graus de les àrees de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques no inclosos en aquest llistat, però que pertanyin a l’àmbit i hagin estat aprovats per l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), podran sol·licitar la seva inclusió i concursar.

Per a l’assignació del premi monetari, es valorarà l’expedient acadèmic, el projecte personal (de formació, empresarial, social o d’un altre tipus) que l’alumna desenvoluparia si obté el premi, juntament amb la seva trajectòria acadèmica, personal, professional i social.

Per a l’assignació de les 10 beques remunerades, es valorarà l’expedient acadèmic, la trajectòria personal, acadèmica, laboral i social de les candidates i l’adequació del seu perfil als projectes relacionats a les bases dels Premis WONNOW 2021.

INSCRIPCIÓ

Les sol·licituds podran presentar-se des del dia 10 de març fins al 13 de juny de 2021 a través del formulari d’inscripció.