Quatre Alumni, protagonistes del vídeo promocional del Màster en Direcció d’Empreses Industrials

Joan Jordi Bonastre, gerent a Joan Bonastre S.A. (promoció 2013-2014); Juan Girón, director Industrial a Mengíbar (promoció 2011-2012); Natalia Parody, Process Engineering Manager a Premium S.A. (promoció 2015-2016) i Núria Carreras, Construction Manager de CPQ Ingenieros a Covestro SMM (promoció 2008-2009), protagonitzen el vídeo promocional del màster en Direcció d’Empreses Industrials. Els quatre Alumni expliquen com el màster els ha ajudat a créixer professionalment i promocionar-se o consolidar-se en un càrrec de directiu o de responsabilitat d’una empresa industrial.

El màster en Direcció d’Empreses Industrials té com a objectiu consolidar les capacitats de les persones titulades de l’àmbit industrial perquè exerceixin amb eficiència i eficàcia càrrecs directius en l’àrea de l’organització industrial, alhora que adquireixen competències bàsiques en les àrees de direcció d’empreses, finances, màrqueting, recursos humans, tecnologies de la informació per a presa de decisions, estàndards i normatives legals, qualitat i operacions.

El pròxim 29 de juny se celebrarà la darrera sessió informativa del màster. Aquesta es podrà seguir en streaming. Inscripcions a: https://www.euss.cat/sessions-informatives-de-masters-universitaris-i-postgraus