L’EUSS celebra el primer Consell Alumni Assessor

El passat dimarts 13 de juliol es va celebrar el primer Consell Alumni Assessor. Aquest va tenir lloc al claustre de l’EUSS i va ser organitzat per l’Àrea Universitat-Empresa i Innovació Docent.

La trobada tenia com a objectiu conèixer l’opinió de les persones titulades del Grau en Enginyeria en Organització Industrial de diferents promocions dels darrers set anys envers les temàtiques següents: formació rebuda, experiència professional, l’EUSS com a centre i  la situació actual de l’àmbit industrial on l’alumni desenvolupa la seva carrera professional.

Els participants van agrupar-se en equips de treball per posar en comú totes les temàtiques plantejades. Amb l’ajuda d’una guia de preguntes per a cada una de les àrees comentades van debatre aspectes com els punts forts i febles de la formació rebuda i de l’EUSS en particular, què millorarien, quin és el futur de la seva professió, entre d’altres.

La trobada va finalitzar amb una estona de networking entre totes les persones assistents.

És especialment rellevant que els diferents grups de treball van arribar a conclusions similars. Entre els aspectes més valorats de la formació es va destacar la importància d’algunes competències transversals, com és el cas de la comunicació oral i el treball en equip.

Els participants van destacar també el potencial de l’enginyeria d’organització industrial com a formació transversal: entre els alumni els sectors d’activitat eren molt diversos: des del sector sanitari fins al financer, passant per àmbits industrials com el packaging o l’automoció.

Aquesta trobada va ser la primera de moltes, on s’anirà convidant a Alumni de totes les titulacions impartides a l’EUSS per a plantejar-se qüestions i inquietuds que es presentin i saber-ne la seva opinió.