Publicació del llibre: Avanços en la teoria Antropològica del Didàctic

Acaba de sortir publicat el llibre “Extended Absctracts Srping 2019 – Avances in the Anthropological Theory of the Didactics (ATD”, de l’Editorial Springer, editat per Berta Barquero, Ignasi Florensa, Pedro Nicolás, i Noemí Ruíz Munzón.

Portada del llibre “Extended Absctracts Srping 2019 – Avances in the ATD”, i article “Deployment of SRPs in Mechanical Engineering” inclòs en aquest volum. 

Aquest volum recull les contribucions al Workshop sobre “Avanços en la Teoria Antropològica del Didàctic i consequències en el currículum i l’educació del professorat” que va tindre lloc al Centre de Recerca Matemàtica (CRM) de Barcelona el juliol de 2019. El llibre inclou l’article “Deployment of SRPs in Mechanical Engineering” (E. Bartolomé, I. Florensa, M. Bosch, J. Gascón), que descriu la implementació de la metodologia REI en l’assignatura de “Resistència de Materials” a l’EUSS, i analitza les diferències i similituds trobades entre els REIs portats a terme en diferents anys, en funció de la pregunta iniciadora del projecte i el grup.