El Col·legi d’Enginyers premia el millor TFG de l’àmbit de l’enginyeria

El Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona distingeix el millor projecte de final de grau en tots els àmbits de l’enginyeria, atorgant els Premis ENGINYERS BCN, i alhora fomentant els valors d’excel·lència d’un projecte: la qualitat, la innovació, la funcionalitat i la sostenibilitat. Ja pots enviar-nos el teu TFG, tens fins al 12 d’abril 2022. Els millors seran guardonats amb 1.000 euros i el tutor, amb 500 €. També s’atorga un accèssit, dotat amb 500 €.

• Qui pot presentar-se?

Tot l’alumnat que estigui cursant o hagi cursat un grau d’enginyeria de l’àmbit industrial i que s’hagi matriculat del Projecte de fi de grau durant l’any 2018, 2019, 2020, 2021 o 2022 de les escoles i universitats de la demarcació i àmbit competencial d’ENGINYERS BCN.

• Fins quan es pot lliurar la documentació?

Fins al 12 de maig de 2022 a les 21 h.

• On s’ha de presentar?

A la seu d’ENGINYERS BCN, Consell de Cent, 365 de Barcelona. L’horari és de dilluns a dijous de 9 a 21 hores i divendres de 9 a 14 hores.

• Com han de ser els projectes?

Han de crear resolucions innovadores a problemes o necessitats existents o aplicar millores a un producte, un procés o un servei present a les nostres vides.

• Els projectes participants seran valorats per un jurat professional, format per persones destacades del món acadèmic i professional.

Més informació, bases i inscripció.