Renovació de la secció de Qualitat Docent de la web de l’EUSS

La secció de Qualitat Docent de la web de l’EUSS es renova completament!

El Servei Intern de Qualitat (SIQ) considera la web una eina fonamental per rendir comptes als diferents col·lectius que intervenen en el dia a dia de l’EUSS: estudiants, professorat, personal d’administració i serveis, òrgans de presa de decisions, empreses, futurs i futures estudiants, etc. I és amb aquesta convicció que s’ha reestructurat el contingut de la secció de Qualitat Docent i s’ha ampliat amb nova informació i més documentació.

Dins del procés d’acreditació de les titulacions oficials de l’EUSS, portat a terme durant el curs 2016-2017, el Comitè d’Avaluació Extern (CAE) va emetre una valoració de “s’assoleix en progrés d’excel·lència” de la dimensió de “Pertinença de la informació pública”. Aquesta valoració posa de manifest que la institució informa de manera adequada a tots els grups d’interès sobre les característiques dels estudis i sobre els processos de gestió que garanteixen la seva qualitat. A més, certifica que la institució publica i difon de manera exhaustiva la política de qualitat, els processos del SGIQ i els elements que se’n deriven per a la rendició de comptes que inclouen els resultats del seguiment i de l’acreditació.

El replantejament de la secció de Qualitat docent de la web s’ha fet aprofitant l’oportunitat que suposa la certificació del Sistema de Garantia Interna de la Qualitat (SGIQ). En iniciar aquest procés, cinc anys després de l’acreditació de les titulacions, es va considerar que la secció no reflectia prou l’evolució que havia sofert el SGIQ en aquest temps.

Amb aquesta renovació, el SIQ espera guanyar en transparència informativa, així com en facilitat d’accés a la informació publicada.