Certificació SGIQ EUSS: visita prèvia CAE

L’EUSS es troba immersa en el procés de certificació de la implantació del seu Sistema de Gestió Interna de Qualitat (SGIQ), per part de l’Agència de Qualitat Universitària de Catalunya (AQU).

La certificació del SGIQ assegura que el sistema està implantat i desplegat en el centre i que és adequat per a l’assegurament de la qualitat de les titulacions que s’hi imparteixen.

La certificació del SGIQ és el pas previ per assolir l’acreditació institucional, que permet l’acreditació de tots els títols universitaris oficials de grau i màster que s’imparteixen al centre per un període de sis anys renovable.

En aquest context, el passat dimecres, dia 8 de juny, l’EUSS va rebre la visita prèvia del Comitè d’Avaluació Extern (CAE), visita que es porta a terme 3 mesos abans de la visita de certificació.

Durant la visita es van programar entrevistes amb diversos càrrecs i col·lectius tant de l’EUSS com de la UAB. Concretament:

  • Benvinguda institucional
    Representació de l’EUSS i de la UAB
  • Presentació de l’EUSS i del seu SGIQ
    Direcció i responsable qualitat de l’EUSS
  • Anàlisi del SGIQ i del seu nivell d’implantació
    Representació de la Comissió Acadèmica i de Qualitat de l’EUSS
  • Coordinació dels processos de l’EUSS amb els processos transversals de la UAB
    Representació de la UAB i del Consell Mixt de l’EUSS

En uns dies, el CAE emetrà un informe en què valorarà la qualitat de les evidències aportades, la necessitat d’aportar-ne de noves i la pertinència de continuar el procés de certificació.