El Doctor Jordi Cruz visita la Mahidol University i la Burapha University de Tailàndia

Aquests dies previs a les vacances d’estiu han estat frenètics pel doctor Jordi Cruz, qui ha realitzat classes del curs per a doctorands de la facultat de farmàcia de la Mahidol University i de la facultat de farmàcia de la Burapha University situades a Bangkok i Chonburi (Tailàndia) respectivament, en el marc d’una beca Erasmus+ KA 107.

S’ha trobat a alumnat de doctorat i professors que han assistit a les seves dues formacions (una a cada universitat) de 5 hores amb gran motivació i ganes d’aprendre.

Dilluns va tenir una trobada informal amb 3 professores de la facultat de farmàcia de la Mahidol University per tal de parlar d’alguns aspectes relacionats amb la recerca.

La classe de dimarts va ser de base pràctica sobre com treballar amb un software per tal de poder extreure conclusions de les imatges hiperespectrals. 

Dimecres va ser un dia frenètic amb dues reunions maratonianes per tal d’establir futures col·laboracions en l’àmbit de relacions internacionals i recerca. La primera d’elles amb la degana de la facultat d’enginyeria de la Burapha University i la segona, va estar enfocada a parlar de projectes de recerca amb la degana i una professora de la facultat de farmàcia. Seguidament, els hi va fer la classe a professors de la facultat també teòric-pràctica i centrada en l’àmbit de la imatge hiperespectral.

Dijous va dedicar tot el dia a la Mahidol University per tal de treballar amb dues estudiants de doctorat, amb qui va fer assajos preliminars per a possibles estudis que acaben de dur a terme.

Han estat dies molt intensos, però molt ben aprofitats. Ara li toca agafar forces per la pròxima setmana, durant la qual visitarà la Universitat Politècnica Salesiana de l’Equador amb el professor Miquel Àngel Amer.

Amb el professorat de la Mahidol University.