L’EUSS celebra la Jornada de Portes Obertes d’hivern

El passat diumenge 12 de febrer, l’EUSS va celebrar la Jornada de Portes Obertes, la qual va convocar prop d’un centenar de persones interessades a estudiar al centre.

La jornada es va dividir en dues parts: En una primera part, els futurs i les futures estudiants van visitar les instal·lacions i conèixer els laboratoris de cada especialitat. La principal novetat de la jornada va ser els nous laboratoris de Mecànica i Materials i el d’Automoció i Fabricació, recentment inaugurats. En el primer, s’ha dotat de les eines necessàries perquè l’alumnat pugui fer els assajos de les propietats mecàniques, tractaments tèrmics, impressions 3D i també s’ha incorporat un simulador de competició. Mentre que en el laboratori d’Automoció i Fabricació s’ha incorporat un torn de decolletatge, trepadores de banc, un cotxe híbrid i d’un cotxe elèctric.

Les persones assistents van poder parlar amb membres de l’equip docent del centre, part de l’alumnat i de l’equip d’EUSS MotorSport, qui va mostrar el seu monoplaça de carreres per competir en el Formula Student.

Tot seguit, les persones interessades a formar-se en enginyeria a l’EUSS van poder acabar de resoldre els seus dubtes en una sessió informativa on es va presentar cada grau, el programa de beques, el seu mètode educatiu Engineering by doing i les diferents vies d’accés.